Szenved a következő betegségektől?
Amikor a test savassága megnő, a vérben szállított oxigén szintje lecsökken, és emiatt a vér nehéz helyzetbe kerül. Az egyensúly létrehozása érdekében, a test kezdi kivonni a kalciumot a csontokból, ezzel semlegesítve a savas folyadékot.
Ez kalciumhiányhoz és csontritkuláshoz vezet az összes idetartozó egészségügyi problémával együtt, beleértve a túlsúlyt is. A savas eledeleink tökéletes talajt képeznek a betegségek kialakulásához!
A belső szervek megmentése érdekében tett hatalmas erőfeszítésében, a test zsíros sejteket alakít ki, ahová elraktározhatja a savtúltengést.
Ezek a zsírsejtek illetve az elraktározott cellulitisz a szervektől távol tartják a savat. A legtöbbször, miután a test helyrehozta lúgos állapotát, a zsírsejtek illetve a cellulitisz is eltávozik, kiürül a szervezetből. Ha ugyanis nem ál vissza a természetes lúgos állapot, hiába diétázunk és sportolunk, vissza fogunk hízni.
A vér lúgosságát 7,35 és 7,45 pH érték között kell tartani az egészséges test érdekében. Ezen kívüli tartományban beteg a testünk.
Amikor a savszint ennél a 7,35-ös pH értéknél alacsonyabbra csökken, azaz a vérünk ennél a határértéknél savasabbá válik, nagyon erőteljes hatást gyakorol a testre, és különböző tünetek jelennek meg, melyek a testben keletkező betegségek létrejöttét jelzik.
Majdnem az összes ismert betegség forrása ez az egyensúlytalan állapot. A vér pH értékének a fenntartásához a test minden lehetséges dolgot megtesz, ami magába foglalja a test különböző részeitől gyakran alapvető fontosságú elemek elvonását is.
A múltban, a diéta, az étrend gyökeres megváltoztatása volt ennek az egyensúlytalan állapotnak a kezelése, amelyet valószínűleg sokunk nem volt hajlandó véghezvinni. Ez jelentős mennyiségű testmozgással is párosult. A diéta és a testmozgás csökkenésével a testsúly ismét visszaállt, tehát az eredmény sem volt tartós. Most a vizet megváltoztatva, megváltoztathatjuk az életünket is. Változtasson a vizén, változtasson az életén! Cserélje le az ivóvizét Kangen vízre!
A felgyülemlett savak semlegesítésére létezik egy egyszerű megoldás, ami a Kangen víz fogyasztásával biztosított! A KANGEN víz lúgosítja, hidratálja és antioxidánsokkal látja el a testet.
A Kangen víz ízletes, és az egyetlen olyan egészséges lúgos víz, amely nem tartalmaz veszélyes vegyi anyagokat, szennyeződéseket és baktériumokat.
Egyszerűen ez a létező legjobb víz!! Miért?
A Kangen víz, egy ionizált víz, amely elektrolízis által jön létre. Az elektrolízis folyamatának során a víz savas és lúgos kémhatású vízre bomlik le. Az ivásra szánt Kangen víznek a pH értéke 8,5 és 9,5 között változtatható. Ez az igazán ideális ivásra ajánlott víz!